PERKHIDMATAN

Kami menyediakan perkhidmatan menyelenggara (service), pemasangan (installation) dan penyelesaian masalah (troubleshoot) penyamanan udara yang paling TERBAIK DI MALAYSIA.

AIRCOND SERVICES

Kami memberikan perkhidmatan menyelenggara (service) penyamanan udara rumah ke rumah di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Selain rumah ke rumah, kami juga menyelenggara di kawasan industri seperti pejabat, kilang, sekolah hospital dll. Setiap penyamanan udara yang diselenggara oleh kami, kami memberikan jaminan (warranty) selama 30 hari.

INSTALLATION

Penyamanan udara di zaman sekarang bukan lagi kategori sebagai kehendak, malah ia di kategorikan sebagai keperluan. Zaman sekarang suhu semakin lama semakin meningkat, ia menyebabkan kita kerap berpeluh dan menjadi kurang selesa. Dengan itu, kami menawarkan harga menarik dari pelbagai jenama penyaman udara dari pelbagai kuasa kuda (horsepower). Setiap pemasangan kami memberi percuma piping cooper, point supply, bracket, saluran air keluar dan kami memberikan jaminan (warranty) selama 30 hari

TROUBLESHOOTING & REPAIRING

Penyamanan udara mempunyai pelbagai masalah yang mungkin kita tidak tahu dari mana puncanya dari bagaimana ingin menyelesaikannya. Kami juga mempunyai kepakaran menyelesaikan masalah daripada pelbagai sudut yang sukar ataupun mudah supaya penyamanan udara tersebut kembali kepada asal sediakala.